Huis te huur

1750€ per maand

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 11168446
Immoweb code : 11168446

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

huis met veel mogelijkheden

prachtig gerenoveerde woning met luxueuze afwerking.

Een ruime oprit naast de woning bied veel ruimte voor wagens en er is tevens een laadpunt voor elektrische wagens.
Direct in de inkomhal is er een prachtig gerestoreerde trap met sierlijke trapweringen die gemaakt zijn door een ijzersmid.
Tevens is er een deur naar een apart toilet en een deur naar een ruim bureau dat overloopt in een grote leefruimte.
Dit bureau bied veel mogelijkheden voor mensen die zelfstandige activiteiten hebben en is voorzien van veel ruimte en ingebouwde kasten.
De leefruimte ernaast is prachtig afgewerkt en er komt veel licht binnen dankzij de grote ramen. Deze leefruimte is voorzien van ingebouwde design meubels.
Deze ruimte loopt over naar een hyper geïnstalleerde keuken met veel opbergruimte en alle nodige toestellen zijn ingebouwd. Er is zelfs een quooker kraan aanwezig
Via een verborgen deur kan men naar de badkamer gaan met een ruime wasplaats waar de machines proper weg kunnen steken in ingebouwde kasten.
De badkamer is zeer luxueus afgewerkt met een ruime douche die voorzien is van een zalige ingebouwde infrarood straler en zitbank. Er is tevens een ruime wastafel, handdoek chauffage en 2e toilet.
buiten is er een overdekt terras en de tuin zal aangelegd worden in het voorjaar van 2024. Tevens zal er een hoge groenblijvende haag worden aangeplant voor de privacy.

Op de 1e verdieping is er een 3e toilet en er zijn 3 ruime slaapkamers waarvan 1 voorz

Neem contact op