Huis te koop

2 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 10804256
Immoweb code : 10804256

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
621 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde topwoning met garage & tuin aan bos Moorsel

Op zoek naar een compleet gerenoveerde woonst op een mooi perceel en rustige ligging? Dan is deze smaakvolle half open bebouwing met ruime garage & 'mancave' aan het natuurgebied van de Molenbeek misschien wel wat u zoekt. RUIMte is hier het credo!

Deze woning is gelegen in de Waverstraat, op de grens met Aalst. Deze locatie maakt dat u zeer vlot naar de E40 kan, richting Meldert, Affligem of gewoon het centrum van Moorsel zelf met al zijn winkels en voorzieningen. Achteraan natuurgebied, dus verzekerd van groenzicht!

We betreden de woning via de riante inkomhal met trap en apart toilet. De leefruimte baadt in het licht dankzij de omvangrijke raampartijen. Achteraan de vernieuwde en volledig uitgeruste keuken. Op de verdieping is er de nachthal, 2 zeer grote slaapkamers & moderne badkamer met douche, bad én toilet. De zolder dient op heden enkel als berging, maar gezien de ruime overloop maakt u hier in een handomdraai makkelijk nog 2 extra kamers van. De leidingen zitten alvast klaar.

Buiten is alles onderhoudsvriendelijk aangevat; voortuin, oprit (voor minstens 4 voertuigen), terras en grote omheinde tuin. Verder kan u nog genieten van een ruime veranda, grote garage, stookruimte met wasplaats en diverse buitenbergingen, waaronder de mancave met bar.

De woning heeft conforme elektriciteit, buitenverlichting, videofoon, zonnepanelen met certificaten, geluidsisolatie op de gemeenschappelijke muur, cv op stookolie en dubbele beglazing rondom. In de leefruimte is de aansl…

Neem contact op