Huis te koop

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 10879914
Immoweb code : 10879914

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Stadswoning met garage en zonneterras nabij Houtmarkt en st…

Nabij de Houtmarkt, het centrum én het stadspark van Aalst, bieden we deze prachtige architectenwoning aan. Een uniek woonst, rustig gelegen en toch op wandelafstand van het station, scholen, winkels,... Goede invalswegen (E40) op minder dan 5 min rijden.

Op het gelijkvloers komen we binnen in een lichtrijke inkomhal ingericht als bureauruimte & voorzien van ingebouwde kasten. Aansluitend de volledig uitgeruste keuken met eetplaats. De garage is ruim genoeg voor een wagen en heeft een elektrische garagepoort. Op de tussenverdieping een apart toilet.

De lichtrijke leefruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een groot raam naar het fijne terras. Vooraan aan de straat nog een ruimte die dienst kan doen als bureel of slaapkamer.
Op de tweede verdieping bevinden zich de master bedroom met ingebouwde dressing en de badkamer met bad en douche. Zowel een handige kelder en zolder die dienst doen als extra opbergruimte.

Deze stadswoning is volledig instapklaar en zeer modern opgevat. Ook technisch is alles op punt gezet; centrale verwarming op aardgas, aluminium ramen met dubbele beglazing, conforme elektriciteit, ... .

Ook ideaal als opbrengsteigendom!

Meer info of een bezoekje? Bel dan naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op