Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11319479
Immoweb code : 11319479

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
776 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in Aalter

NU ZATERDAG 20/04 BEZOEKDAG!

Verkoop VRAAGPRIJS
verkoop voor professioneel

EPC-score: B-label (190)

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning in het hart van Aalter! Met een perfecte combinatie van modern comfort en een gunstige locatie biedt deze woning alles wat u zoekt.

Op het gelijkvloers, een ruime leefruimte, een uitgeruste keuken met alle voorzieningen en een gastentoilet maken het comfort compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een eigentijdse badkamer met een dubbele wastafel en een douche.

Bovenop biedt de tweede verdieping een verrassend grote derde slaapkamer onder het dak, perfect voor extra privacy of als een veelzijdige ruimte naar keuze.

Met een gunstig EPC B label bent u verzekerd van een energiezuinige woning die uw kosten verlaagt en uw comfort verhoogt.

Buiten is er een enorme zuidwestelijk gerichte tuin, een oase van rust en groen van meer dan 500 m2, waar u kunt genieten van zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

De locatie is een extra troef: slechts 650 meter verwijderd van het station Aalter met rechtstreekse verbindingen naar Brussel en de kust, en met de nabijheid van de E40 voor moeiteloze toegang tot andere bestemmingen.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in deze prachtige woning op een fantastische locatie! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

CONTACT: [email protected]

Neem contact op