Huis te koop

279000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11298126
Immoweb code : 11298126

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
146 vierkante meters grond

Omschrijving

HOB met enorm veel potentieel te Adinkerke

Instapklare woning die zich over drie uitnodigende verdiepingen uitstrekt.

De benedenverdieping straalt lichtheid uit, dit door de meerder raampartijen zowel vooraan als aan de zijkant van de ruime leefruimte, compleet met een comfortabel salon die mogelijkheid biedt tot het plaatsen van een kachel.

De recent en hyper-geïnstalleerde keuken vormt het kloppende hart van de woning, waar ook een praktische bureauruimte is geïntegreerd. Een badkamer op deze verdieping vervolmaakt het geheel, voorzien van een ontspannend ligbad, een toilet om de hoek en een praktisch wasmeubel.

De eerste en tweede verdieping bieden een veelzijdige ruimte, waar de mogelijkheid bestaat om drie volwaardige slaapkamers te creëren. Eén slaapkamer is reeds voorzien van een geïntegreerde en kwalitatieve kastruimte/dressing. De tweede kamer voorziet een niche waar een diepe kast kan worden geplaatst of tevens worden geïntegreerd, indien gewenst.

De bovenste verdieping is voorzien van een vaste trap, waardoor deze ook perfect benut kan worden als ruime slaapkamer.

Geniet van de onderhoudsvriendelijke buitenruimte van deze woning, momenteel voorzien van een terras in een stijlvol blauwtegel en een border voor wat groen, dit uitgebreid met een ruime bijbouw aan de achterzijde.

De zijweg geeft een extra dimensie van toegankelijkheid en maakt het eenvoudig om de buitenruimte te betreden en te verlaten, zonder het huis zelf te moeten doorkruisen.

Extra troeven:

-< 1km van de afrit Adinkerke (E40);
-+/-…

Neem contact op