Huis te koop

725000€

6 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11353261
Immoweb code : 11353261

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

6 slpk woning met grote tuin nabij 't Groen Kwartier

In 1 van de meest gegeerde wijken van Antwerpen, nabij het Groen kwartier, ligt deze hippe stadswoning met een mobiscore van 9,9/10. Een toplocatie door het grote bereik aan winkels, leuke café's, restaurants, scholen en het trein/busstation van Berchem om de hoek.
Deze karaktervolle woning is super licht, technisch goed in orde en er is plaats genoeg om voor elk gezinslid een fijn plekje te creëren. De inkomhal met hoog plafond en leuk zwart-wit tegeltje voelt ruim aan, heeft een apart toilet en toegang tot de ruime en droge kelder. Keuken en woonkamer vormen één groot geheel en dat vertaalt zich in zalige openheid. In de keuken laat je je kookkunsten de vrije loop dankzij het extra lang werkblad (16m²) met gasfornuis, ideaal voor de hobbykoks onder ons. Bovendien geniet je hier door de hoge raampartijen en lichtkoepel van een zee aan licht en bereik je via de schuifdeur je eigen groene oase midden in de stad.
Op de 1ste verdieping een grote slaapkamer met annex dressing en toegang tot een charmante badkamer met inloopdouche, toilet en vrijstaand bad waarin je heerlijk kan ontspannen met zicht over de tuin. Op 2de verdieping een grote slaapkamer en op de 3de verd. nog 2 slaapkamers. En alsof dit nog niet genoeg is, werd ook de zolderkamer afgewerkt en tot aan de nok opengetrokken, een ideale ruimte dus voor slaapkamer, fitness, speelkamer,...
TROEVEN: dak vernieuwd en geïsoleerd, keldervloer geïsoleerd, HR ketel, EK conform, nieuwe Veluxen met rolluiken

Neem contact op