Uitzonderlijk vastgoed te koop

4 slaapkamers 218 vierkante meters

Immoweb code : 9041800
Immoweb code : 9041800

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
218 vierkante meters bewoonbare ruimte
1749 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Modernistische villa met 4 slaapkamers.

Exclusieve eigendom met?een modernistische villa met 4 slaapkamers op een terrein van 17 are 49ca.
VIRTUAL TOUR: http://vt8.eu/Visie_Bot6/

De villa?is uniek gelegen in een residentiële wijk en bereikbaar via een privatieve weg (+/- 46m) wat u volledige privacy en veiligheid waarborgt. De oprijlaan geeft uit op de voorzijde van de eigendom en is voorzien van parkeerplaatsen en een carport.
Deze instapklare villa heeft een bewoonbare oppervlakte?van 218m2 en voorzien van alle comfort van een hedendaagse woning. Energiezuinige woning met een EPC score van 167kWh/m²jaar (B).
Centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming en radiatoren– grotendeels vernieuwd buitenschrijnwerk in aluminium met superisolerend veiligheidsglas –waterverzachter – geluidssysteem – regenwaterput.
In de ruime tuin (zuidwestelijke oriëntatie) met zonneterras(elektrische zonwering) is het aangenaam vertoeven, ideaal voor ravottende kinderen of te genieten van de rust.

Indeling:
Gelijkvloers:
Inkomhal – toilet – woonkamer (42m²) met toegang tot de tuin/terras – ingerichte kwaliteitskeuken – eetkamer (11m²) – hal - berging – dubbele garage (32m²) – carport (29m²)
Verdieping:
Nachthal – cv ruimte – 4 slaapkamers (11, 12, 13 en 14m²) waarvan 1 met mezzanine (13m²) – badkamer toilet
Zolderverdieping:
Bergzolder
Omgevingsvergunning uitgereikt – woongebied met landelijk karakter – geen gerechtelijke herstelmaatregel opgelegd – geen voorkooprecht – verkavelingsvergunning

Neem contact op