Huis te koop

205000€

2 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11328864
Immoweb code : 11328864

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
290 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige, lichtrijke, verder op te knappen HOB

www.zolderstraat37.be

Heel centraal gelegen en toch genietend van een enorme rust en badend in het zonlicht, is deze übergezellige halfopen bebouwing jouw ideale eerste woning of investering!
De woning onderging in de laatste 10 jaar oa. volgende verbeteringswerken: Elektriciteit conform gemaakt (tot 2037!!), dak hoofdgebouw geïsoleerd, vernieuwd raamwerk in pvc met dubbele beglazing, nieuw terras, nieuwe douche, recente cv-brander op gas, ...
In de inkomhal word je begroet door een mooie trappartij en leuke, warme binnendeuren met glas-in-loodramen. Als je verder wandelt en de leefruimte binnengaat, dan wordt je overweldigd door de zonnestralen die via de grote raampartijen, uitkijkend over de tuin, binnen vallen. Een waar genot! Zowel hier, als in de aansluitende zithoek word je daarnaast getrakteerd met 2 fraaie schouwen. De keuken, achteraan gelegen, kan een update gebruiken. Helemaal achterin ligt de technische berging, het toilet, de deur naar de tuin en de trap naar de hobbykamer. De 1e verdieping telt 2 (zeer) grote slaapkamers. Geen nood, een 3e of een 4e kamer kan je gerust onderbrengen op de geïsoleerde zolder.
In de tuin heeft zijn doorgang (voor afval, gras of fietsen) via de garage en heeft nog een extra tuinberging.
Kom je hier binnen, dan zal je ongetwijfeld gecharmeerd zijn door het warme karakter van deze leuke, direct bewoonbare woning.

Neem contact op