Huis te koop

895000€

5 slaapkamers 637 vierkante meters

Immoweb code : 11083741
Immoweb code : 11083741

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
637 vierkante meters bewoonbare ruimte
3450 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met binnenzwembad en tennisterrein

Ontdek deze unieke landelijke villa, omringd door groen en voorzien van een schitterend zwembad en een eigen tennisbaan. Bereikbaar via een imposante oprit, biedt deze prachtige woning tal van faciliteiten voor veeleisende kopers. Met een aparte inkom is de villa ideaal voor vrij beroep, zelfstandigen, een B&B of als kangoeroe-woning.

De royale leefruimte betreedt u via de ontvangsthal. Hier bevindt zich een gezellige zithoek met open haard, een muziekhoek, een eetkamer met overvloedig daglicht en een naadloze verbinding tot de ruime leefveranda met panoramisch uitzicht op de tuin. De moderne keuken, onlangs gerenoveerd en volledig uitgerust, beschikt over alle benodigde apparatuur.

Op het gelijkvloers vindt u een luxueuze master suite met aangrenzende dressing, badkamer met inloopdouche en jacuzzibad. Daarnaast is er een extra slaapkamer/kantoorruimte. Voor ultieme ontspanning is er een wellnessruimte met overdekt zwembad, ontspanningsruimte, sauna en badkamer.

De bovenverdieping herbergt meerdere slaapkamers, elk met dressing en extra doucheruimte, plus een ruime speelkamer. Een aparte ingang biedt de mogelijkheid om deze ruimte te gebruiken voor gastenverblijven of zelfstandige woonruimte met eigen keuken en badkamer.

Drie ruime inpandige garages met directe toegang tot de kelder bieden veel opslagruimte. Buiten zijn er meerdere terrassen, een omheinde tuin voor privacy, een tennisbaan en ruime parkeergelegenheid.
Deze woning biedt oneindig veel mogelijkheden.

Neem contact op