Huis te koop

229000€ Oude prijs € 244.000

Immoweb code : 11297002
Immoweb code : 11297002

Overzicht

1284 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 12/03/2024

Omschrijving

Te renoveren / te slopen woning op een uniek perceel van 1.

Deze te renoveren / te slopen woning is gelegen in Balen - Wezel op een prachtig perceel van 1.284m².

Met een mooie straatbreedte van ongeveer 37,5 meter biedt dit perceel een unieke kans om te worden verkaveld tot twee afzonderlijke percelen voor open bebouwing. Deze mogelijkheid tot verkaveling zorgt ervoor dat deze ook geschikt is als projectgrond.

Of het nu gaat om het renoveren van de bestaande woning tot een eigentijdse woonruimte of het optimaal benutten van de ruimte door twee nieuwe woningen te bouwen, deze eigendom biedt een kans om een uniek en op maat gemaakt woonconcept te realiseren.

De ligging van deze woning, in de charmante omgeving van Balen-Wezel, voegt nog meer waarde toe aan dit aanbod. Met nabijheid tot lokale voorzieningen, scholen en recreatiemogelijkheden, biedt deze locatie het beste van beide werelden - een vredige omgeving en toch gemakkelijke toegang tot alle benodigde voorzieningen.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverpli

Neem contact op