Huis te koop

245000€

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11183381
Immoweb code : 11183381

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
681 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, te renoveren woning met oostelijk georiënteerde tuin

Ontdek deze ruime woning met veel potentieel in Balen-Olmen, vlakbij het prachtige Scheps natuurgebied. Op een perceel van 618 m² staat dit renovatieproject dat perfect is voor doe-het-zelvers of ontwikkelaars. De begane grond biedt een ruime leefruimte met een open haard, klaar voor transformatie tot een warme thuis, naast een keuken die naar smaak kan worden omgevormd. Een inpandige garage voegt extra comfort toe.

Boven vind je drie slaapkamers en een badkamer die een opfrisbeurt nodig heeft, met een zolder voor extra opslag. De tuin, op het oosten gericht, is ideaal voor ochtendzon en biedt veel ruimte voor ontspanning of spel.

Dit huis is een zeldzame kans voor diegenen die de charme van een rustige omgeving willen combineren met het plezier van het creëren van hun eigen thuis. 

*Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op