Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11182258
Immoweb code : 11182258

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

mooie en gezellige gezinswoning, 3 of 4 slpks

Instapklare gezinswoning met een elf op tien voor sfeer en gezelligheid.
De woning is in 2016 volledig gestript en gerenoveerd.
De leefruimte en keuken zijn prachtig ingericht met kwalitatieve en duurzame materialen. De foto’s spreken voor zich.

De woning beschikt over 3 slaapkamers en een afzonderlijke dressingruimte.
Doorheen het hele huis zijn tal van ingebouwde maatkasten aanwezig.
De leefruimte is ruim, lichtrijk en zeer knus mede door de gezellige gashaard. Aansluitend op de zithoek bevindt zich nog een bureau- of hobby hoek, waarbij je rustig maar toch niet volledig afgezonderd kan werken of “hobby’en”.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een afzonderlijke ruimte die op vandaag als een studio voor de jong-volwassen kinderen wordt gebruikt, maar door de technische voorzieningen evenwel perfect geschikt is als een beroepsruimte zoals bv. kapsalon, schoonheidsverzorging, winkel- of kantoorfunctie. Bovendien heeft deze ruimte een afzonderlijke voordeur zodat dit volledig los van de privé-woning kan gebruikt worden.

De woning heeft een eigen oprit met carport en een garage die een grondige opfrisbeurt of renovatie kan gebruiken.Als kers op de taart beschikt dit eigendom over een leuke zuid/zuid-oost gerichte tuin met absolute privacy. Hier en daar nog wat werk en opsmuk aan achtertuin en terras, maar het extra terras achteraan met patio en een verwarmd semi-inbouw (doe-het-zelf) zwembad met warmtepomp en zandfilter zorgen ervoor dat het hier volop genieten is

Neem contact op