Huis te koop

225000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 10989589
Immoweb code : 10989589

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
1222 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante te renoveren woning met ruime tuin en uniek potent

Charmante te renoveren woning met ruime tuin en uniek potentieel te Begijnendijk!

Ontdek de authentieke charme van deze te renoveren eengezinswoning, gelegen op een royaal perceel van 1222 m² met een rustgevende oostgeoriënteerde tuin. Dit pand uit 1952 nodigt uit met zijn gelijkvloers dat een gezellige leefruimte biedt, compleet met een sfeervolle houtkachel die zorgt voor warmte en karakter. De aangrenzende keuken, badkamer en toilet bieden een praktische basis die wacht op uw persoonlijke touch.

Een uitnodigende veranda biedt een rustgevende blik op de uitgestrekte tuin, terwijl de extra studio achteraan het pand een veelzijdige ruimte biedt voor creatieve invulling of als gastenverblijf. De eerste verdieping herbergt tweecomfortabele slaapkamers. De vaste trap naar de zolder opent een deur naar extra uitbreidingsmogelijkheden, zoals een derde slaapkamer.

De vrijstaande garage in de tuin vervolledigt dit aanbod en biedt zowel opslag als functionaliteit. Deze woning is perfect voor de doe-het-zelver of investeerder die op zoek is naar een project met onbegrensde mogelijkheden in een sereen landschap.

Een niet te missen kans voor wie droomt van een woning op maat van zijn eigen verhaal.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen?  Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op