Huis te koop

575000€

5 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11166296
Immoweb code : 11166296

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gerenoveerde woning met stadstuin en garage in Berchem!

Bent u op zoek naar een prachtige, mooie gerenoveerde, energiezuinige woning met buitenruimte, 5 slaapkamers en garage op een toplocatie in Berchem? Zoek dan niet meer verder!
Indeling
U komt binnen in de inkomhal die doorgang biedt aan de garage, kelder en leefkeuken. De keuken is voorzien van alle toestellen van het merk AEG zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, dampkap, koelkast, vriezer, oven en microgolf en is uitgerust met een granieten werkblad. Achter de keuken vind u de technische ruimte, hier is tevens plaats voor wasmachine en droogkast. Via de dubbele deur heeft u toegang tot de gezellige stadstuin. Hier kan u ontspannen na een drukke werkdag of genieten van een leuke barbecue bij mooi weer!Wanneer u de trap op gaat in de hal tref je boven de eerste kleinere (slaap)kamer aan, alsook de badkamer die voorzien is van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo in meubel. Tevens vind u hier een grote ruimte die als woonkamer kan dienen. Op deze verdieping is er ook een toilet. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Wanneer u zich via de vaste trap naar zolder begeeft, treft u hier een mooie ruimte aan die eveneens als slaapkamer kan gebruikt worden of eventueel een andere invulling kan krijgen.

Ligging
Gelegen in Oud Berchem vlakbij het hippe groen kwartier met op wandelafstand Berchem Station, openbaar vervoer, het Brilschanspark, winkels, scholen,… Nabij invals- en verbindingswegen. Kortom een toplocatie!

Neem contact op