Huis te koop

1485000€

2 slaapkamers 354 vierkante meters

Immoweb code : 11078288
Immoweb code : 11078288

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
354 vierkante meters bewoonbare ruimte
330 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek, gerenoveerd duplexappartement (met lift)

Dit prachtige appartement werd tussen 2008 en 2013 volledig gerenoveerd met zeer hoogwaardige materialen (marmer, notelaar, ebbenhout, etc.) en luxe afwerking. De woning is zeer ruim (354 m²) aangezien het initieel 3 appartementen waren. Belangrijk is ook dat de mogelijkheid perfect bestaat om deze op te delen, denk aan kangoeroe wonen of inwonende hulp (er zijn drie ingangen tot het appartement). Ook kan men iedere verdieping bereiken met de lift van het gebouw. Ruime terrassen op de 1ste verdieping (ca. 30 m²) en een mooie onderhoudsvriendelijke tuin met ruime tuinberging (ca. 150 m²). Deze duplex beschikt over een gunstig EPC 176 kWh/m² met label B, een conforme elektrische keuring en een asbestveilig certificaat.Verder beschikt het appartement over: alarm, gepantserde deuren, domotica, airco, overal airconditioning, maatwerk met hoogwaardige schrijnwerkerij, verschillende kelderbergingen en nog veel meer.

Indeling gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire; leefruimte met open haard; keuken voorzien met luxe inbouwtoestellen; ontbijtplaats; slaapkamer (1) met en-suite badkamer dewelke is voorzien van dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet.

Indeling 1ste verdieping: Ruime bureauruimte/multifunctionele ruimte met open haard en ingebouwde kasten en aanpalend terras...

Voor verdere beschrijving: https://shorturl.at/fgAU2

Het betreft hier een duplex appartement, wegens zijn grote hiervoor dubbele advertentie.

Neem contact op