Huis te koop

225000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11166916
Immoweb code : 11166916

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
351 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige gezinswoning met zonnige tuin in Beverlo.

Gezellige gezinswoning met potentieel en zonnige tuin in Beverlo.

Welkom in deze gesloten bebouwing vol potentie, ideaal voor gezinnen of investeerders. Met een oppervlakte van 140 m² en een zuidoostelijk gelegen tuin van 351 m², biedt dit pand uit 1964 de perfecte canvas voor uw woonwensen. De tuin, een zonnige troef, is ook via de garage achter het huis toegankelijk.

Een functionele inkomhal opent naar de leefruimte, uitgerust met een woonkamer, keuken met zicht op de tuin, badkamer en lichte veranda. Boven vindt u drie slaapkamers, klaar voor een persoonlijke touch.

Momenteel verhuurd, biedt het huis onmiddellijke huurinkomsten. Kopers moeten rekening houden met de huurovereenkomst bij plannen voor vernieuwing.

Deze woning is perfect voor wie de handen uit de mouwen wil steken en een thuis wil creëren of investeren in een pand met karakter. Bent u klaar om deze verborgen schat tot leven te brengen?

* Dit pand is onderworpen aan de renovatie-verplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op