Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11243338
Immoweb code : 11243338

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
454 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde Open Bebouwing te Overboelare

Prachtige moderne open bebouwing met tuin, terras en polyvalent bijgebouw.

Welkom in de Kortelakestraat 45 te Geraardsbergen. Deze volledig gerenoveerde woning geniet van veel ruimte en natuurlijke lichtinval. Gelegen in een rustige omgeving grenzend aan een natuurgebied, en toch slechts een steenworp verwijderd van winkels, scholen en de belangrijkste in- en uitvalswegen van Geraardsbergen.

Exterieur: Het perceel heeft een totale oppervlakte 454m2 en de bewoonbare oppervlakte bedraagt 150m2. Daarnaast beschikt de woning over een ruime oprit met plaats voor 4 wagens en de mogelijkheid tot het plaatsen van een carport. Ook geniet deze ideale starterswoning van een polyvalent bijgebouw dat 21m2 groot is en kan dienen als kantoorruimte, berging, garage, etc.

Interieur: De leefruimte omvat een lichtrijke woonkamer, grenzend aan een gloednieuwe, volledig uitgeruste keuken en eetplaats met een prachtig uitzicht op de tuin. Verder treffen we de nieuwe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en aparte technische ruimte en washok. Op de verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom met een oppervlakte van 25m2. Daarenboven beschikt de woning ook over een droge en ruime kelder.

Voorzieningen: De woning werd tijdens renovatie van 2023 voorzien van een nieuwe keuken, nieuw sanitair, en conforme elektriciteit met pre-domotica systeem. Andere troeven zijn de zuidwest-gerichte tuin met twee ruime terrassen (66m2

Neem contact op