Huis te koop

548000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11274114
Immoweb code : 11274114

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
375 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime instapklare HOB met 4 slaapkamers in een resident

Ruime instapklare HOB met 4 slaapkamers.

Op een steenworp afstand van het park van Brasschaat, gelegen in een serene en doodlopende straat, bieden wij deze ruime gezinswoning aan.

Indeling:
Bij binnenkomst betreed u de inkomhal met gastentoilet, wat leidt naar een sfeervolle lichtrijke leefruimte op parketvloer. De open keuken, voorzien van de nodige apparatuur (oven, vaatwasser, koelkast en inductiekookplaat) grenst aan een handige berging. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een ruime inpandige garage op tegel (ca. 60m²). Deze werd ingedeeld tot een multifunctionele ruimte met opslagmogelijkheden, speelruimte en wasruimte.

Zowel vanuit de garage als leefruimte heeft u directe toegang tot de tuin met terras,perfect georiënteerd op het zuidoosten en volledig omheind voor privacy en veiligheid. Een vijver voegt een vleugje sereniteit toe aan de buitenruimte, waardoor dit huis een ideale plek is voor gezinsleven en ontspanning.

Eerste verdieping
Op de bovenverdieping, eveneens voorzien van parketvloeren, bevinden zich 3 slaapkamers, een kantoorruimte, een badkamer en een apart toilet.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping (44m²), die is omgetoverd tot een vierde slaapkamer. Daarnaast is er nog een afgesloten opbergruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:
EPC label B.
12 zonnepanelen (2022).
Vernieuwde velux (2023).
Keukentoestellen recent vernieuwd.
Elektriciteit conform 2039.

Neem contact op