Huis te koop

384000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11332229
Immoweb code : 11332229

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
335 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime halfopen woning met veel potentieel te Bredene!

Deze functionele woning is zeer rustig gelegen, op het einde van de straat in de Vicognewijk te Bredene. De bewoners genieten er van een aangename woonomgeving omringd door groen, maar toch dichtbij alle benodigde voorzieningen. Bushaltes, winkels, speelpleintjes en scholen bevinden zich op wandelafstand. Het strand bereikt men te voet in nog geen 15 minuten!
De woning biedt tal van mogelijkheden omdat ze beschikt over een extra ruimte die zich leent voor verschillende doeleinden (kantoor, praktijkruimte, atelier,...)
Met twee ruime garages aan de zijkant van het huis, biedt de woning voldoende parkeergelegenheid en kan het ook geschikt zijn voor een aannemer die behoefte heeft aan extra opslag voor gereedschap en materialen.
Indeling:
- gelijkvloers: inkomhal, toilet, woonkamer met veel lichtinval bestaande uit eet- en zitplaats, volledig geïnstalleerde keuken met veel kastruimte,, aansluitende berging, veranda (koer die volledig werd dichtgemaakt), polyvalente ruimte, dubbele garage met automatische, sectionale poorten, onderhoudsvriendelijke tuin waar men heel de dag van de zon kan genieten;
- eerste verdieping: 4 slaapkamers (door het weghalen van een muur zijn er op heden 3 slaapkamers, mits een minieme aanpassing kunnen de ruimtes opnieuw gescheiden worden), badkamer met ligbad en douche, apart toilet.
De woning beschikt over vloerverwarming. Er is tevens een houthaard aanwezig in de woonkamer.
Er zijn eveneens 14 zonnepanelen aanwezig (geplaatst in 2024).
Wij kijken

Neem contact op