Huis te koop

215000€

4 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 11341997
Immoweb code : 11341997

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
252 vierkante meters grond

Omschrijving

Rijwoning met 4 - 5 slaapkamers en zonnige tuin te Bredene

Deze woning in Bredene is gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer en toch op slechts 600m van strand en duinen Met een perceeloppervlakte van 252m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 216m², biedt deze woning mits enige renovatie voldoende ruimte voor een groot gezin en kan desgevallend ingericht worden als kangoeroe woning.
De woning heeft een perfect ingesloten koer en een zonnige tuin met een westelijke oriëntatie, waardoor je optimaal van de zon kunt genieten. Op het einde van de tuin is er atelier voorzien dat ruim kan ingericht worden als knutselschuur of mancave.
Het dak werd volledig vernieuwd en voorzien van 2 dakramen en isolatie. De zolder biedt nog de mogelijkheid om in te richten als slaapkamer(s) en/of hobbyruimte.
Er is links van de woning een aparte gesloten doorgang die rechtstreeks toegang verschaft tot de tuin en kan dienen als fietsenstalling voor 5 fietsen. Steeds een verbinding met de tuin en de straat zonder het huis te moeten doorlopen.
Kortom, deze ruime woning met een grote bewoonbare oppervlakte biedt mits wat herinrichting alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig leven in Bredene. Zee, strand en duinen zijn niet veraf. Renovatieplicht van toepassing!

Neem contact op