Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11354423
Immoweb code : 11354423

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
100 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

TE RENOVEREN EENGEZINSWONING IN GEGEERDE WIJK

Deze charmante woning is strategisch gelegen en biedt gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen. In de directe omgeving vindt u een verscheidenheid aan winkels, waaronder een slagerij, een bakkerij, schoenenwinkels, snacks, bars en restaurants, die aan al uw dagelijkse behoeften voldoen. Bovendien liggen grote supermarkten zoals Brico, Colruyt en Proxy Delhaize ook op loopafstand. Daarnaast heeft u snel toegang tot het zwembad van Laeken en de belangrijke verkeersaders zoals de Emile Bockstael Boulevard, de Marie Christinestraat, de Jubelfeestlaan en de Havenlaan, enzovoort.

Hoewel het huis renovatiewerkzaamheden vereist, biedt het aanzienlijk potentieel. Het is voorzien van een recent geïnstalleerde condensatiegasboilervan het merk "Vaillant". Let op: de elektrische installatie moet echter nog aan de voorschriften voldoen.

Verder zijn er een regenwaterput en een elektrische pomp aanwezig, hoewel de pomp reparaties vereist. De woning heeft vele troeven, waaronder de mogelijkheid om tot 4 slaapkamers en een kantoor in te richten, buitenruimte met terrassen en een binnenplaats/tuin, ideaal om van mooie dagen te genieten.

Het interieur profiteert van een mooie plafondhoogte, wat een gevoel van ruimte en licht geeft. Bovendien biedt een ingerichte kelder als werkplaats extra ruimte voor uw klus- of opslagprojecten.

EPC : F
Elektriciteit : niet conform

WWW.ERA.BE/KEYONE

Neem contact op