Huis te koop

150000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11172036
Immoweb code : 11172036

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
897 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woonhuis te koop in Honsfeld!

Uniek huis met onbegrensde mogelijkheden in Honsfeld!

Welkom bij jouw potentiële droomhuis! Deze prachtige woning met een royaal woonoppervlak van 175m² biedt je het perfecte canvas om je droomhuis te realiseren. Met 4 ruime slaapkamers en een in te richten zolder is er genoeg ruimte om je ideeën te verwezenlijken.

Naast de indrukwekkende woonruimte biedt deze woning een ruime werkplaats van 77m², die tal van gebruiksmogelijkheden biedt. Als opslagruimte voor je persoonlijke spullen, als werkruimte voor zelfstandigen of zelfs als garage, hier heb je de vrijheid om je visies te verwezenlijken.

Bovendien biedt het huis al plannen voor de creatie van 2 aparte wooneenheden, waardoor dit object zeer a antrekkelijk is voor zowel bewoners als investeerders.

De locatie kan niet beter - dicht bij het centrum van Honsfeld en op slechts een paar minuten van Büllingen, waar je alle winkels vindt voor je dagelijkse behoeften.

Mis de kans niet om deze unieke woning voor jezelf te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak je dromen waar!

Neem contact op