Huis te koop

394000€

11 slaapkamers 341 vierkante meters

Immoweb code : 10975836
Immoweb code : 10975836

Overzicht

11 slaapkamers
2 badkamers
341 vierkante meters bewoonbare ruimte
384 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uniek halfvrijstaand huizencomplex in het hart van Nidrum, v

Te koop is een exclusief pand bestaande uit twee complete woongebouwen in Nidrum, gemeente Bütgenbach. Dit karaktervolle ensemble combineert historische charme met tijdloze elegantie en maakt indruk met zijn centrale ligging en exclusieve details.

Bijzonderheden:

Karaktervolle ambiance: De hoge plafonds en mooie houten vloeren geven elk van de twee woongebouwen de flair van een herenhuis.

Royale kamerindeling: Met elk 4 slaapkamers bieden beide huizen een breed scala aan gebruiksmogelijkheden en veel ruimte voor individuele behoeften.

Privéterrassen met uitzicht: Elk huis heeft een afgelegen terras met uitzicht op het pittoreske kerkje, een plek van rust en ontspanning.

Locatie & potentieel:

De nabijheid van Bütgenbach en het idyllische meer van Bütgenbach opent een breed scala aan mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar. Als prestigieus bedrijfsgebouw, voor toeristische doeleinden of als ruime woning voor meerdere generaties - dit pand herbergt veelzijdige mogelijkheden.

Een echt juweeltje in Nidrum, bestaande uit twee complete woongebouwen, wacht erop om door jou ontdekt te worden. Een gedetailleerde blik is de moeite waard om het unieke van dit aanbod te realiseren.

Neem contact op