Huis te koop

279000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11123040
Immoweb code : 11123040

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
658 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow met garage te koop in een rustige woonwijk

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke woning op een rustig gelegen locatie in een residentiële woonwijk? Zoek niet langer verder!

Als u kan genieten van rust dan is deze woning zeker iets voor u. Deze op te frissen woning met zijn perceel van 658m² ligt in een residentiële woonwijk waardoor er geen doorgaand verkeer is. Ook de Clingse bossen kan u stapvoets ontdekken vanaf uw eigen woning!

Wanneer u de woning betreedt bereikt u de inkomhal die plaats geeft voor jassen en schoenen. Daarna komt u uit in de leefruimte die aansluit aan de ruime veranda en keuken.

Verder is er 1 ruime slaapkamer en een slaapkamer die kan dienen als bureau. De badkamer bestaat uit een lavabo, douche, ruimte voor een wasmachine en voldoende ruimte voor opbergkasten. De garage is rechtstreeks te bereiken vanuit de woning zodat u nooit door regen of wind u boodschappen naar binnen moet brengen.

De tuin is gelegen rondom het huis en achteraan is er nog een leuke achtertuin met tuinhuis dat niet alleen onderhoudsvriendelijk is, maar waar ook gezellige feestjes gehouden kunnen worden.

Alle troeven op een rijtje:
- volledig gerenoveerd dak
- toplocatie
- leuke leefruimte
- veranda
- leuke achtertuin

Benieuwd naar deze woning? Neem dan snel contact op met ons via [email protected] of 052/20.05.05.


Neem contact op