Huis te koop

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 10918326
Immoweb code : 10918326

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
191 vierkante meters grond

Omschrijving

Top gezinswoning met 4 slpks, tuin en garage

-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Deze recente ééngezinswoning uit 2011 is gelegen in een kindvriendelijke buurt; rustig, maar toch op wandelafstand alle faciliteiten. Ook vlot zowel naar Dendermonde als naar Aalst.

We betreden de woning via de inkomhal met trap en apart toilet. De leefruimte is ruim en dankzij de grote raampartij is er voldoende lichtinval. De open keuken is volledig uitgerust en heeft aansluitend een handige wasplaats/bijkeuken. Verder is er ook een bureauruimte die omgetoverd kan worden tot 4de slaapkamer.

Op de eerste verdieping is er een nachthal met nog een apart toilet. Er zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met 2 wastafels, douche én bad. De grote zolder kan gebruikt worden als opslagruimte. Er is geen kelder aanwezig.

Buiten treffen we een mooie tuin met terras, waterpartij, beplanting en omheining. Er is elektriciteit en verlichting voorzien buiten, alsook een wateraansluiting. De aparte garage met elektrische poort bereik je te voet via de tuin, met de auto via een achterliggende straat.

De woning werd reeds voorzien van cv op aardgas, een goede EPC score, dubbele beglazing, conforme elektriciteit en ventilatiesysteem type C+ . Leuke extra's zoals de mooie dressing, vloerverwarming gelijkvloers, inbouwkasten, gietvloeren in de leefruimte etc. geven de woning een luxueuze feeling.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of via [email protected]

Neem contact op