Huis te koop

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11159963
Immoweb code : 11159963

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
330 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning Te Koop

Welkom bij Immo Leolux! We zijn verheugd om u deze prachtig gerenoveerde woning aan te bieden, gelegen in de serene landelijke omgeving van Baasrode. Deze charmante woning biedt een perfecte combinatie van modern comfort en rustieke charme.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een mooie inkomhal die leidt naar de gezellige leefruimte, voorzien van een warmtehoudende open haard, ideaal voor knusse avonden in de winter. De keuken, uitgerust met alle nodige voorzieningen en voldoende bergruimte, leidt naar de lichte veranda, een perfecte plek om te genieten van het uitzicht op de tuin. Een handige aanbouw zorgt voor extra opslagruimte, terwijl de losstaande garage via een gemeenschappelijke oprit toegankelijk is.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime, vernieuwde badkamer, twee grote slaapkamers en een bureau ruimte, perfect voor thuiswerken of studeren. De volledig afgewerkte zolder biedt mogelijkheden voor extra leefruimte.

De woning beschikt over een aangename en afgesloten tuin met een groot terras en een sfeervolle fontein, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning. Bovendien is er veel aandacht besteed aan energiezuinigheid, met zonnepanelen, een thuisbatterij en een aircosysteem met warmtepomp in de kamer.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) van deze woning heeft een score van 286 kWh/m2 (jaar), wat overeenkomt met klasse C. Het bijbehorende attestnummer is 20240124-0003120038-RES-1.

Omgeven door agrarisch gebied, bent u hier altijd …

Neem contact op