Huis te koop

362000€

3 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11205101
Immoweb code : 11205101

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
737 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden woning met 3 slpks in het centrum van Witg

Deze woning is gunstig, doch rustig gelegen in het centrum van het Witgoor, vlak aan de kerk. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en tal van wandel- en fietsroutes in deze bosrijke omgeving.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, kom je in de ruime woonkamer welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Dankzij de grote ramen voor- en achteraan, geniet je aangenaam veel lichtinval. Een kachel zorgt dan weer voor de nodige gezelligheid. De keuken is voorzien van een koelkast, heteluchtoven, inductiekookplaat, afzuigkap, spoeltafel, betegeld aanrecht, voldoende kastruimte en een ontbijthoek. De kwalitatieve tuinkamer (2003) biedt een extra mooie uitbreiding van het leefgedeelte. Dankzij de verwarming en de airco-unit (2021), is het hier het hele jaar door aangenaam vertoeven. Op het gelijvloers is er tevens een volledig betegelde badkamer met ligbad en wastafel in meubel met extra opbergruimte Aparte wasplaats/berging met aansluitingen wasmachine en droogkast, CV-ketel (2005), een recente douche (2020) en een apart toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten.

Verder is er een kelder die perfect als koele berging fungeert. De zekeringkast en de omvormer van de 18 zonnepanelen (certificaten van € 350) bevinden zich hier.

De netjes aangelegde tuin is zuidelijk georiënteerd en biedt voldoende rust en privacy. Er is een beklinkerd terras en een gemetselde garage met extra opbergruimte/hobbyruimte. Achteraa

Neem contact op