Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11374339
Immoweb code : 11374339

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
183 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 3 SLPK, garage en tuin!

Charmante woning met 3 SLPK, garage en tuin!

Ontdek dit charmante pand gelegen aan Kasteellaan 65, een echte parel in deze sfeervolle omgeving. Met zijn unieke indeling en karakteristieke elementen biedt deze woning een unieke woonervaring voor zowel gezinnen als levensgenieters.

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot de gezellige leefruimte, een rustige slaapkamer, een goed uitgeruste badkamer en een praktische keuken. Bovendien beschikt deze verdieping over een handige garage en een heerlijke stadstuin, waar u kunt genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een open keuken, perfect voor culinaire avonturen, grenzend aan een uitnodigende eet- en leefruimte. Hier kunt u samenkomen met vrienden en familie voor een gezellige diner of ontspannen avonden. Bovendien biedt het terras een mooi uitzicht over de tuin alsook een toegang naar de tuin.

Tweede verdieping:
De bovenste verdieping van deze woning herbergt twee comfortabele slaapkamers, een handige overloop met opbergruimte en een tweede badkamer. Hier vinden bewoners privacy en ruimte, perfect om tot rust te komen na een drukke dag.

Elektriciteit conform aan AREI!
Zonnepanelen!
Airco! 

Met zijn ideale ligging, ruime indeling en sfeervolle inrichting, is deze woning aan Kasteellaan 65 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een harmonieuze combinatie van comfort en karakter. Prachtig wonen in het historis

Neem contact op