Huis te koop

610000€

178 vierkante meters

Immoweb code : 11310098
Immoweb code : 11310098

Overzicht

178 vierkante meters bewoonbare ruimte
1973 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen woning met magazijn/loods op site van 1973m².


Goed gelegen woning met magazijn/loods op site van 1973m²gelegen in WOONGEBIED. Deze woning met opslagplaats en achterliggend een magazijn/loods gelegen op een centrale ligging nabij de invalswegen en op een boogscheut van het centrum van Eernegem.
Het woonhuis met bijhorend bedrijfsgebouw dateert van 1901 en straalt geschiedenis uit, in het bijgebouw is alles authentiek gebleven.
De woning heeft een bewoonbare opp. van 178m² en is ingedeeld als volgt: inkom met houten trap naar de bovengelegen verdieping die 4 slaapkamers herbergt en een zolderverdiep.
Benedenverdieping: ruime en lichtrijke woonkamer met inbouw houtkachel – eetkamer met aansluiten open keuken- open zicht op binnenplaats en tuin – achteraan badkamer met douche en apart toilet.
Aansluitend aan de woning vindt men de opslagruimte terug dewelke authentiek is gebleven, de opslagruimte is in twee bouwlagen onder een pannen zadeldak. Op de begane grond een openschuivende poort en op de verdieping bevindt zich een laadluik, vanop de straatkant kan men doorrijden tot aan het magazijn/loods die zich achteraan de site bevindt. De opslagruimte aanpalend aan de woning is tevens volledig in verbinding met het achterliggend magazijn/loods met burelen.
De oppervlakte van burelen bedraagt 106.12m².
Aparte oprijlaan voorzien!
Deze verkoop biedt tal van mogelijkheden aan zijn kopers, wenst u wonen en werken combineren of een volledige nieuwbouw creëren dan is dit perfect mogelijk!

Wenst u meer informatie betreffende de

Neem contact op