Huis te koop

630000€

3 slaapkamers 289 vierkante meters

Immoweb code : 10957326
Immoweb code : 10957326

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
289 vierkante meters bewoonbare ruimte
4237 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante, te renoveren woning op een prachtig domein (42 ar

In het rustige Vrebos te Everberg, ontvouwt zich een kans vol potentieel. Deze charmante woning wil een nieuw leven krijgen, en dat op een locatie die het beste van beide werelden biedt - een oase van rust en groen, met uitstekende verbindingen naar zowel Bertem als Sterrebeek/Kortenberg.

Stap binnen via de gastvrije inkomhal en laat je verwelkomen in de leefruimte, die zich opsplitst in een zithoek met ingebouwde houthaard en een eethoek. Aansluitend ontdek je een ruime keuken met zicht op de mooie tuin. Extraatjes zoals een kleine aanvullende ruimte, een handige berging met toilet, een ruime garage met elektrische poort en een sfeervolle veranda maken dit plaatje compleet.
Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers aan. De badkamer beschikt over een bad/douchecombinatie, wastafel en toilet. Via een vaste trap heb je toegang tot de onafgewerkte zolder, een ruimte vol potentieel die kan worden omgetoverd tot extra slaapkamer(s) en/of een badkamer.

Deze woning beschikt ook over een ruime kelder.
Op dit prachtige domein vinden we niet alleen de woning terug, maar ook twee vergunde tennisvelden, een serre en een duivenstalling.

De woning heeft een EPC-label F en valt onder de renovatie verplichting opgelegd door de Vlaamse Overheid voor residentiële gebouwen.
Er bestaat ook de mogelijkheid om de woning uit te breiden of zelfs volledig nieuw te bouwen in een open bebouwing, uiteraard met de benodigde vergunningen.

Deze kans mag

Neem contact op