Huis te koop

570000€

4 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11169428
Immoweb code : 11169428

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
4605 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie villa op een ruim perceel van 46are 5ca te Genk

Goed onderhouden villa op een ruim perceel, gelegen in Gelieren/Genk. 

Deze strategisch gelegen villa is gelegen op 46are 5ca en heeft een bruikbare vloeroppervlakte volgens het EPC van 300m². De woning is als volgt ingedeeld:
- Kelder:  volledig onderkelderd, gedeeltelijk als kruipkelder.
- Gelijkvloers:  ruime inkomhal, gastentoilet, bureelruimte (mogelijke gelijkvloerse slaapkamer), woon- en eetkamer, keuken met aansluitend de berging, inpandige garage.
- Verdieping:  nachthal met vide, 4 slaapkamers, douchekamer, linnenkamer/berging, apart toilet en badkamer met inloopdouche.
- Tuin: aangelegde tuin, terras (deels overdekt), zonneterras met zicht op de vijver. De tuin isvoorzien van een stevig tuinhuis. Achterliggend natuurgebied.

Troeven:
- Goed onderhouden
- Ruime woning
- Zonnepanelen aanwezig (15)
- Gunstig EPC-label (C)
- Groene omgeving

De woning is gelegen op een toplocatie op twee percelen, waarvan het achterste perceel (25are) gelegen is in natuurgebied:

Verkeerstechnisch strategisch gelegen in Gelieren/Genk, vlakbij de op- en afritten van de E314 richting Heerlen - Aken en Brussel - Antwerpen enerzijds en de kruising van Genk-centrum, Waterschei, As en Zutendaal anderzijds.
Op 800 meter gelegen van het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL) .
Het Nationaal Park Hoge Kempen  en Golfclub Spiegelven bevinden zich op een boogscheut en op fiets- en wandelafstand van de woning.

Neem contact op