House for sale

570000€

4 bedrooms 300 square meters

Immoweb code : 11169428
Immoweb code : 11169428

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
300 square meters livable space
4605 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Goed onderhouden villa op een ruim perceel, gelegen in Gelieren/Genk. 

Deze strategisch gelegen villa is gelegen op 46are 5ca en heeft een bruikbare vloeroppervlakte volgens het EPC van 300m². De woning is als volgt ingedeeld:
- Kelder:  volledig onderkelderd, gedeeltelijk als kruipkelder.
- Gelijkvloers:  ruime inkomhal, gastentoilet, bureelruimte (mogelijke gelijkvloerse slaapkamer), woon- en eetkamer, keuken met aansluitend de berging, inpandige garage.
- Verdieping:  nachthal met vide, 4 slaapkamers, douchekamer, linnenkamer/berging, apart toilet en badkamer met inloopdouche.
- Tuin: aangelegde tuin, terras (deels overdekt), zonneterras met zicht op de vijver. De tuin isvoorzien van een stevig tuinhuis. Achterliggend natuurgebied.

Troeven:
- Goed onderhouden
- Ruime woning
- Zonnepanelen aanwezig (15)
- Gunstig EPC-label (C)
- Groene omgeving

De woning is gelegen op een toplocatie op twee percelen, waarvan het achterste perceel (25are) gelegen is in natuurgebied:

Verkeerstechnisch strategisch gelegen in Gelieren/Genk, vlakbij de op- en afritten van de E314 richting Heerlen - Aken en Brussel - Antwerpen enerzijds en de kruising van Genk-centrum, Waterschei, As en Zutendaal anderzijds.
Op 800 meter gelegen van het Ziekenhuis Oost Limburg (ZOL) .
Het Nationaal Park Hoge Kempen  en Golfclub Spiegelven bevinden zich op een boogscheut en op fiets- en wandelafstand van de woning.

Get in touch