Huis te koop

2550000€

3 slaapkamers 316 vierkante meters

Immoweb code : 10953732
Immoweb code : 10953732

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
316 vierkante meters bewoonbare ruimte
192 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenwoning Gent

Stap binnen in een tijdloos meesterwerk, gelegen op een bevoorrechte locatie aan de Predikherenlei. Deze prachtige herenwoning, gelegen in het verlengde van de iconische Graslei, biedt een ongeëvenaard uitzicht op de majestueuze Sint-Michielskerk. Met zijn unieke architectuur die een harmonieuze samensmelting is van twee stijlperiodes, namelijk de robuuste Romaanse en de verfijnde Directoire bouwstijlen, belichaamt deze woning de tijdloze elegantie van Gent.
Een van de opvallende kenmerken van deze woning is dat ze twee ingangen heeft. De hoofdingang verwelkomt u met klasse en grandeur, terwijl een tweede ingang directe toegang biedt tot de weelderige binnentuin, een oase van rust die zich over een oppervlakte van 135 m² uitstrekt. Daarnaast biedt de tweede ingang toegang tot een royale kelderruimte van 107 m², die perfect is voor degenen die dromen van het runnen van een eigen wijnkelder of een unieke ruimte willen creëren.

Op de begane grond worden twee prachtige leefruimtes momenteel gebruikt als kantoorruimtes, en ze vormen de ideale combinatie van wonen en werken. Er is ook een apart gastentoilet. Een authentieke trap leidt u naadloos naar de eerste verdieping, waar u een eetplaats met keuken en een uitnodigende leefruimte vindt. Vanaf hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de historische stad Gent, met voorbijvarende bootjes die de sfeer van de stad verrijken.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime master bedroom met een ensuite badkamer. Daarn

Neem contact op