Huis te koop

1200000€

3 slaapkamers 400 vierkante meters

Immoweb code : 10954671
Immoweb code : 10954671

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
400 vierkante meters bewoonbare ruimte
317 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle stadsvilla met praktijkruimte en tuin

Dit dokterskabinet, gunstig gelegen in het prestigieuze Miljoenenkwartier, biedt een unieke kans in een leefbare residentiële omgeving nabij het stadscentrum en diverse parken. Het gelijkvloers is zorgvuldig ontworpen, ideaal voor vrije beroepen. De imposante inkomhal verwelkomt met natuursteenvloeren, sfeerverlichting, siermoluren en een authentieke eiken siertrap.
Via de inkomhal bereikt men een sanitaire ruimte, wachtruimte en een ruime praktijkruimte van meer dan 50m². Ingebouwde maatkasten bieden extra opbergruimte. Verder zijn er toegang tot een kelder van 40m² en een kruipkelder. Grenzend aan het praktijkgedeelte bevindt zich een woongedeelte met een lichtrijke living, open haard, moderne keuken, berging en een veelzijdige ruimte van 30m², omgeven door een prachtige volwassen stadstuin.
Op het eerste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers met parketvloeren en 2 badkamers. De master-bedroom beschikt over een badkamer met vrijstaand bad, aparte douche en sauna. Het tweede verdiep herbergt een open ruimte van 70m², te personaliseren naar wens, met toegang tot een dakterras. Daarnaast is er een niet-afgewerkte geïsoleerde zolder, ideaal voor wie wonen en werken wil combineren onder hetzelfde dak.
De ligging, ruime oppervlakte (400m²), centraal stofzuigsysteem, grotendeels onderkelderd met afgesloten wijnkelder, condensatie gasketel en warmtepomp, authentieke elementen, uitbreidingsmogelijkheden tot 5 slaapkamers en meer maken dit een absolute opportuniteit.

Neem contact op