Huis te koop

465000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11131857
Immoweb code : 11131857

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
50 vierkante meters grond

Omschrijving

Wonen en werken in deze instapklare woning te centrum Gent

Deze woning vol mogelijkheden in het centrum van Gent kent een uitstekende bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de fiets en de wagen. Met een fietsenstalling en een ondergrondse parking op wandelafstand, hoeven zowel de nieuwe eigenaren als hun klanten zich geen zorgen te maken omtrent het vinden van een parkeerplaats.

De woning combineert het authentieke gevoel van wonen in de bovenste verdiepingen met de mogelijkheid om te werken in een volledig gerenoveerd gelijkvloers.

Het werkgedeelte is slim ingericht met drie aparte werkruimtes, elk voorzien van elektrische verwarming voor individuele temperatuurregeling. Het gelijkvloers is smaakvol afgewerkt met een wachtruimte en een apart toilet.

Het biedt via een traphal de toegang tot het woongedeelte. Dit gedeelte kent 3 verdiepen en kent een indeling als volgt: op de eerste verdieping vinden we de woonkamer, de keuken en de badkamer terug. Het 2de verdiep bevat de 2 ruime slaapkamers en het 3de verdiep geeft u de mogelijkheid om nog een 3de slaapkamer te creëren en zo te kunnen genieten van het zicht op de Sint-Annakerk.

Wilt u dit uniek pand met eigen ogen zien? Aarzel niet en neem contact op met Brent via [email protected]! Ontdek de mogelijkheden van deze topwoning in het hart van Gent.

Troeven
* Mogelijkheid wonen en werken
* A-locatie
* Vlotte bereikbaarheid
* Gunstig EPC
* Gerenoveerd en instapklaar


1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waar…

Neem contact op