Huis te koop

750000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 11278085
Immoweb code : 11278085

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
99 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenwoning met 5 studio's op gegeerde locatie te Gent

Vlakbij Sint-Pietersstation komen we deze mooie herenwoning met 5 studio's tegen. De studio's zijn verdeeld onder 3 verdiepingen en kennen allemaal een living, een slaapkamer, een aparte doucheruimte, en een kitchenette.

Op het gelijkvloers vinden we de eerste twee studio's terug, waarvan er één gebruik kan maken van de aangename stadskoer. De twee volgende verdiepingen bevatten telkens een studio per verdiep en op de bovenste verdieping bevat de laatste studio nog een mezzanine. Tot slot is er een kelder aanwezig die kan omschreven worden als technische ruimte.

Alle studio's zijn op heden verhuurd en zorgen voor een maandelijkse huuropbrengst van € 2.985. Exclusief de huurprijs storten 3 huurders een voorschot van € 90/maand en 2 huurders € 125/maand voor hun verbruik van gas, water en wifi. Dit wordt jaarlijks afgerekend. De elektriciteit kent een aparte teller per studio en zit dus niet inbegrepen in deze kosten.

Wensen jullie meer informatie te verkrijgen omtrent deze opbrengsteigendom of willen jullie een bezoek brengen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via [email protected].

Troeven
* Allemaal verhuurd = direct rendement
* Zeer gegeerde locatie!


1) Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: …

Neem contact op