Huis te koop

1050000€

7 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 11374869
Immoweb code : 11374869

Overzicht

7 slaapkamers
2 badkamers
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
216 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige authentieke eigendom op rustige locatie

Dit prachtig pand is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Gent. Het ademt geschiedenis en straalt de grandeur van de stad uit. Gelegen op een rustige locatie, vormt deze eigendom een unieke parel binnen haar segment.

Eens binnenin de woning worden authenticiteit en comfort naadloos met elkaar verbonden. Per verdiep zijn de nodige vernieuwingen doorgevoerd met enorm veel respect voor het karakter van het pand. De vele glaspartijen zijn talrijk aanwezig en vormen een directe eyecatcher bij het betreden van de ruimte.

Ieder verdiep is een aparte beleving en heeft z'n eigen verhaal. Mooie volle eiken vloeren, marmeren schouwen en een constante connectie met het groen rondom, zorgen voor een unieke beleving. Bovendien is deze woning energiezuinig omwille van de recente investeringen in 26 zonnepanelen en een thuisbatterij.

Verder zijn er zes slaapkamers aanwezig en twee badkamers. De aanwezigheid van een volwaardige kelder maakt dit plaatje compleet. Als kers op de taart geniet deze eigendom van een aangenaam zonneterras en een prachtige stadstuin.


Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Ines via 0470/86 71 49 of via [email protected]

Neem contact op