Huis te koop

285000€

4 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11357148
Immoweb code : 11357148

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
92 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en knusse woning met 4 slpk en koer

*** VERKOOP ONDER INSTELPRIJS
Op een centrale ligging op de grens van Gent en het gegeerde Sint-Amandsberg vinden we deze zeer gezellige en ruime gezinswoning die heel wat charme en mogelijkheden herbergt. Deze woning is het ideaal pand voor gezinnen en mensen op zoek naar een fijne woonomgeving alsook voor uw studerende kinderen.
De woning intrigeert met zeer grote oppervlaktes en kamers.
Structureel bevindt het pand zich in een goede staat. De woning met drie verdiepingen beschikt over vier ruime slaapkamers en één badkamer + een mooie buitenruimte . Er is een eveneens een gezellige en lichtrijke leefruimte en een volledig geïnstalleerde keuken.

U staat bovendien op minder dan 10 minuten fietsen op de Korenmarkt. Station Dampoort, Carrefour, Rozebroekpark, ,... liggen eveneens binnen bereik. Er zijn verscheidene invalswegen en handelszaken in de nabije buurt.

De toplocatie en gunstige oriëntering maken van deze ruime woning het ultieme pand. De woning is volledig instapklaar en vraagt geen nodige werken of aanpassingen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er volledig het uwe van te maken.

Laat deze kans niet schieten! BEL TAHIR: 0488/10.98.67 voor meer informatie of voor een afspraak voor een bezoek ter plaatse.
*** Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Neem contact op