Huis te koop

589000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11143399
Immoweb code : 11143399

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
297 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerd woning met tuin aan Gentbrugse Meersen

Stap binnen in dit prachtige vernieuwde huis op Koningsdonkstraat 37 te Gentbrugge! In een rustige straat, naast de betoverende Gentbrugse Meersen. Je komt binnen in een ruime inkom met ingebouwde kast voor jassen en schoenen en toegang tot het gastentoilet. Langs twee kanten kan je de ruime leefruimte betreden die voorzien is van vloerverwarming. Deze open ruimte bevat de volledig ingerichte recente keuken, eetkamer, woonkamer, speelkamer, en een bureau, badend in licht dankzij harmonicaraam van maar liefst 4 meter. Elke ongebruikte hoek werd omgevormd tot berging.

De achtertuin met ruim terras opent naar de betoverende Gentbrugse Meersen via een privéweg. Op de eerste verdieping wacht een ruime slaapkamer met ingebouwde dressing en een prachtig uitzicht op het natuurdomein. De weelderige badkamer is voorzien van een badkamermeubel, groot vrijstaand bad, inloopdouche, en een verwarmende infraroodspiegel. Op dit verdiep is ook een tweede toilet en waskot.

Op het tweede verdiep werd van de twee slaapkamers momenteel één grote kinderkamer gemaakt die makkelijk terug opgedeeld kan worden. Hier is ruimte voor een douchekamer en een lichtrijke overloop te gebruiken als bureau of speelkamer. Met een warmtepomp, grote zonnepaneleninstallatie, domotica, en airco in slaapkamers en leefruimte is de woning van de modernste technieken voorzien en een ruime zolder met vaste trap voor veel extra opslag. Dit prachtige huis is een droom voor elk gezin.

Neem contact op