Huis te koop

269000€

2 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11093131
Immoweb code : 11093131

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Half open energiezuinige woning met garage op toplocatie

Deze woning is gelegen op een toplocatie in een doodlopende straat dicht bij de natuur en op wandelafstand van winkels, scholen, sporthal Veldmuis, station en centrum Geraardsbergen.
Op het gelijkvloers vind je een gezellige woonkamer, eethoek en een zonnige zithoek als overgang naar de keuken. De keuken met uitzicht op de tuin is van alle gemakken voorzien en heeft een aangrenzende bijkeuken voor extra opberg- en wasruimte. De bijkeuken heeft directe toegang vanuit de garage voor het gemakkelijk uitladen van je boodschappen.
De badkamer is uitgerust met een ligbad met jets, aparte douche, dubbele wastafel en toilet. Even omkleden kan in de dressing direct naast de badkamer.
Laat je verrassen door een multifunctionele ruimte van 24m2 (verbouwd in 2022), die kan worden gebruikt als kantoor, hobbykamer, speelkamer,.... afhankelijk van je persoonlijke behoeften.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de vaste trap naar de zolderkamer. De geïsoleerde zolderkamer kan met minimale inspanning worden omgetoverd tot je derde slaapkamer van maar liefst 36m2.
In je onderhoudsarme stadstuin geniet je van het groen en de bloemen en er is voldoende plaats voor je tuinmeubelen, bbq,...
Het huis werd in 2007 grondig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en in 2010 extra geïsoleerd, wat resulteerde in een energiezuinige woning met EPC B-attest. Centrale verwarming is op gas en elektriciteit is conform.
Om deze topper te bezichtigen maak je een afspraak na 17u op 0473/590202.

Neem contact op