Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 357 vierkante meters

Immoweb code : 11204307
Immoweb code : 11204307

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
357 vierkante meters bewoonbare ruimte
1865 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa met veel potentieel!

Deze karaktervolle villa met 4 slaapkamers en een polyvalente ruimte voor de uitoefening van een vrij beroep biedt een unieke kans.
Gelegen op een mooi Z-W georiënteerd perceel van 1865 m2 in een rustige residentiële buurt en uitkijkend op de Haspengouwse boomgaarden is dit zonder twijfel een geliefde locatie .
Bij het betreden van de woning, wordt u verwelkomd door een ruime hal en woonkamer, met grote ramen die uitkijken op de tuin, het natuurlijk licht stroomt hier binnen. De aangrenzende keuken biedt ook toegang tot de tuin, ideaal voor zonnige ochtenden of avonden buiten. Op de benedenverdieping bevinden zich tevens een toilet, een bijkeuken en een garage voor 2 auto's, evenals een droge ruime kelder die veel opslagruimte biedt.
Een interessant kenmerk van deze villa is de polyvalente ruimte van ongeveer 70 m2 , toegankelijk via een aparte ingang , uiterst geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep. Ideaal aldus voor ondernemers die hun werk van thuis willen doen.
Op de bovenverdieping vindt u 4 slaapkamers, waarvan sommige uitgerust met balkon en een prachtig uitzicht op de omgeving. Daarnaast is er ook een bureel ruimte en een extra polyvalente ruimte aanwezig die kan worden aangepast aan uw behoeften. Een grote badkamer en een apart toilet maken de bovenverdieping compleet.
Aarzel niet ons te contacteren indien u een bezoek wil inplannen, U koopt rechtstreeks bij de eigenaar

Neem contact op