Huis te koop

338000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11350528
Immoweb code : 11350528

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
535 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige woning te koop!

Deze moderne woning bevindt zich in een uiterst rustige omgeving, met wandel- en fietsroutes door de bloesemstreek voor de deur. Toch zijn we hier op amper 10 minuten van de oprit van de E40.

Het oorspronkelijke gebouw dateert van 1930 maar daar is niets meer van te merken. Tussen 2007 en 2010 werd alles van A tot Z gerenoveerd met architect én met de nodige vergunningen.

We betreden de woning via de inkomhal (met gastentoilet), die toegang biedt tot de woonkamer en het bureel. Deze ruimtes krijgen een extra knappe uitstraling dankzij de parketvloer en de bakstenen muur. Tevens vinden we op dit niveau een inpandige garage met automatische poort: plaats voor twee wagens en opslag in de vorm van bergruimtes en kruipkelder.

Een verdieping hoger vinden we de moderne keuken. Deze is volledig uitgerust met gasfornuis, granieten werkblad en Miele toestellen (vaatwasser, oven, combi-microgolfoven, ....) en vormt één geheel met de ruime eetplaats. Via de grote schuiframen krijgen we toegang tot het aangelegde terras en de tuin. Ook de twee slaapkamers en de badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo liggen op deze etage. Daarnaast vinden we hier ook nog een apart toilet, wasplaats en voorraadkamer terug.

Wanneer we de vaste trap nemen naar de tweede verdieping, vinden we hier een grote, open zolderruimte van 50m2 terug, volledig naar smaak in te richten.

Dankzij dak-, gevel- en vloerisolatie, kunnen we spreken van een energiezuinige woning, met een zeer gunstig EPC label: B.

Neem contact op