Huis te koop

380000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11270836
Immoweb code : 11270836

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
311 vierkante meters grond

Omschrijving

Casco nieuwbouwwoning met tuin in Gooik

Ontdek deze prachtige casco nieuwbouwwoning (wind- en waterdicht) met een tuin in Gooik, met twee autostaanplaatsen op een perceel van 3a 11ca. 

Deze woning is klaar voor verdere personalisatie naar jouw smaak. Met een geschatte afwerkingskost van €120.000 (exclusief btw), kun je jouw droomhuis tot in de puntjes vormgeven. 

Deze woning biedt op het kelderniveau 3 ruime slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en voldoende bergruimte. 

Op het gelijkvloers geniet je van een lichte en ruime woonkamer met een prachtig uitzicht op de vide, een eetruimte met een open keuken die uitkijkt op de tuin, een extra toilet en meer bergruimte. 

Dakmateriaal in rhepanol – buitenschrijnwerkin aluminium met superisolerend hoogrendementsglas – aansluiting voor regenwaterput en septische put reeds voorzien – er is gas in de straat maar het is echter de bedoeling dat de nieuwste technieken worden toegepast (warmtepomp met zonnepanelen) 

De gebouwwaarde bedraagt €230.000, exclusief 6% BTW.  
De grondwaarde bedraagt €150.000, exclusief 6% BTW. 

Gelegen in een rustieke omgeving, maar toch gunstig gelegen nabij de hoofdbaan Halle-Ninove en het centrum van Oetingen, biedt deze woning het beste van twee werelden: landelijk wonen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Raadpleeg de bijgevoegde plannen voor meer informatie over de indeling. 
 

Neem contact op