Huis te koop

4 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 10267932
Immoweb code : 10267932

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
399 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN WONING OP TOPLIGGING!

Niet ver van het Lintbos in Grimbergen, vinden we deze leuke villa terug. De goed onderhouden woning staat op een perceel van 3a 99ca middenin het groen!

Via de inkomhal, waar zich ook een gastentoilet bevindt, komen we de lichtrijke leefruimte binnen van +/- 38 m². De keuken van +/- 10 m² bevindt zich aan de achterkant van de woning en is voorzien van nog een handige opbergruimte van zo'n +/- 5 m². De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, een keramische kookplaat, een oven en een spoelbak.In de woonkamer werd er een nieuwe vloer voorzien die samen met de open haard zorgt voor een hele gezellige, ruime leefruimte waar door de grote ramen veel licht invalt. Op het gelijkvloers bevindt er zich ook nog een praktische bureauruimte, ideaal voor al het homework!
Via de trap in de inkomhal komen we boven aan de 4 slaapkamers (+/- 10m², +/- 10m², 8m² en +/- 16 m²) en de badkamer die is uitgerust met een douche, een toilet en een wastafel in meubel. Verder heeft deze woning ook nog een ruime bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap die vroeger gebruikt werd als extra slaapkamer.
Nemen we de trap weer naar beneden, komen we in de garage van +/- 18 m².
Op deze woning rust een renovatieverplichting. Woningen met EPC label E of F

Neem contact op