Huis te koop

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 10424155
Immoweb code : 10424155

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
545 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare driegevel op topligging

Instapklare driegevel op topligging! Dichtbij de 's Gravenmolen te Grimbergen, in een groene omgeving en verbonden met veel invalswegen, vinden we deze instapklare driegevel terug uit het jaar 1992.
In de omgeving van de woning vinden we het busstation van Grimbergen, enkele handelszaken en een restaurant. Tevens vinden we op enkele meters van de woning verschillende beginpunten voor de mooiste wandelingen in de omgeving terug.
De woning betreden we via de voordeur waar we in de inkomhal een toilet vinden, de toegang naar de garage, de keuken en de woonkamer. De woonkamer is een ruimte van maar liefst +/- 40m² die uitkijkt op de aangename tuin en werd voorzien van een inbouwcasette om de koudere winteravonden gezellig te maken. Deleefruimte is ook verbonden met de keuken waar we alles terugvinden wat nodig is om de lekkerste gerechten te bereiden.
Via de inkomhal gaan we naar de eerste verdieping die voorzien is van 3 slaapkamers, een bureaukamer en een badkamer met douche, bad én een apart toilet.
Aan opslagruimte geen gebrek daar er op de zolderverdieping makkelijk veel gestockeerd kan worden.
De woning is voorzien van een inpandige garage (mét berging van zo'n 6m²) waar alle aansluitingen voorzien zijn voor de wasmachines.

Neem contact op