Huis te koop

463500€

3 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 10905665
Immoweb code : 10905665

Overzicht

3 slaapkamers
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
664 vierkante meters grond

Omschrijving

Kijkwoning Halen

Halen – Betserbaan – Sibomat moderne kijkwoning

Laat u inspireren door deze verrassend ruime kijkwoning in Halen! Bent u trouwens volledig verkocht na het bezoek, dan kan deze woning ook de uwe worden. Dankzij de nabijheid van de E413 beschikt het huis over een uitstekende bereikbaarheid. 

In deze kubuswoning geniet u in iedere ruimte van maximale lichtinval door het goed uitgekiende ontwerp. Elk detail is doordacht, denk maar aan energie-efficiënte oplossingen zoals zonnepanelen, ventilatiesysteem en zonneboiler. Hiermee bereikt de woning gemakkelijk het energielabel A. 

Het huis (177 m2) is volledig geschilderd en instapklaar met handige maatkasten. De woning is uitgerust met afromosia-schrijnwerk, screens, en een alarmsysteem. Ook de tuin is tot in de puntjes afgewerkt met overdekt terras, carport met laadpaal, omheining en oprit. 

Op het gelijkvloers is er de inkomhal met gastentoilet, een open bureauruimte voor professioneel gebruik en een zitkamer met een trap naar de bovenverdieping.  Op de eerste verdieping komt u via de nachthal in de ruime masterbedroom met aansluitende dressing. Verder vindt u twee andere slaapkamers en een comfortabele badkamer met douche én bad. Tot slot hebben we ook een apart toilet voorzien. 

Deze perfect onderhouden kijkwoning komt te koop wegens de bouw van een nieuwe inspiratiewoning. Is deze realisatie volledig uw ding, dan geniet u bovendien van een aanzienlijke korting op de nieuwbouwprijs. 


Wenst u g...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op