Huis te koop

388000€

3 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11394847
Immoweb code : 11394847

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
1451 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime familiewoning met 3 slaapkamers en leuke, grote tuin

Deze leuke gezinswoning, gelegen in een mooie straat in Ham, geniet van alle rust en is toch dichtbij lokale handelaars, horeca en supermarkten. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.

De woning biedt een royaal woongenot met een bewoonbare oppervlakte van 235 m² en een totale grondoppervlakte van 1451 m². De woning beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en een garage. In de ruime woonkamer(30.7m²) vallen de warme houten plafondafwerking en de lichte tegelvloer direct op, wat bijdraagt aan een gezellige en uitnodigende sfeer. Het comfortabele zitgedeelte maakt dit een ideale plek voor ontspanning en familiebijeenkomsten.

De keuken(13.86m²), die semi-open is, profiteert van veel natuurlijk licht en biedt voldoende ruimte voor een gezellige eetruimte. De efficiënte indeling maakt het mogelijk om tijdens het koken betrokken te blijven bij het sociale gebeuren in huis. Achter de keuken ligt een praktische wasplaats, met de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

We vinden beneden ook de eerste slaapkamer terug (13m²). Er is tevens een gastentoilet met handenwasser. De inpandige garage (29 m²) is erg ruim en proper. Via de garage bereik je de zolder (23 m²), die nog heel wat opbergruimte biedt.

Boven tref je 2 slaapkamers. De eerste is een royale (44.07m²) slaapkamer met dressing en schuine plafonds, wat zorgt voor een knus en uniek karakter. Een ideale kamer voor een opgroeiende tiener die graag w

Neem contact op