Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11298194
Immoweb code : 11298194

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
218 vierkante meters grond

Omschrijving

3-slpk woning in hartje Heist! Mét garage!

Bent u op zoek naar een gezellige thuisbasis in het bruisende Heist? Zoek niet verder! Dit charmante huis met 3 slaapkamers biedt de perfecte combinatie van comfort én een fantastische locatie. Gelegen in het hart van Heist-op-den-Berg, omarmt dit pand het beste van zowel stadse gemakken als rustig wonen. Gelijkvloers zijn er een gezellige leefruimte, praktische keuken en aparte zithoek, toilet en berging. De kelder biedt heel wat opbergruimte! Boven zijn er drie slaapkamers en een compacte badkamer. De garage is een extra troef op deze centrumligging!
Op de gezellige binnenkoer is het fijn vertoeven, en dat kan al vroeg op het jaar!
Op loopafstand vindt u een scala aan winkels, restaurants, scholen en recreatieve voorzieningen. Met uitstekende verbindingen naar omliggende steden en het openbaar vervoer binnen handbereik, bent u altijd verbonden met alles wat de regio te bieden heeft.

Interesse?

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze goed onderhouden woning! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw nieuwe thuis!

Neem contact op