Huis te koop

455000€

2 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 11372275
Immoweb code : 11372275

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond

Omschrijving

Energetisch gerenoveerde woning in Herent centrum!

Ontdek deze gezellige woning , gelegen in een rustige straat in Herent Centrum. Deze woning werd zopas volledig gerenoveerd met oog voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Er werden hoogwaardige, circulaire bouwmaterialen gebruikt, alsook zijn er lokale vakmensen aan te pas gekomen.

Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd in de inkomhal met gastentoilet. Verder betreed je de woning via de Krea-Line keuken, uitgerust met alle comfort en gemakken. Er is een naadloze overgang van de keuken naar de eetplaats en leefruimte met betonvloer. Deze is voorzien van een lichtkoepel. Aan de achterzijde is er een groot schuifraam dat toegang biedt aan de gezellige tuin met gras.

Op de eerst verdieping vind je twee volwaardige slaapkamers terug, waarvan één kamer voorzien is van een mezzanine. De volledig vernieuwde badkamer omvat een regendouche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Deze woning is voorzien van driedubbele beglazing met kastanje profielen, zonnepanelen, groendak en een ventilatiesysteem. Verder is er nog een kelder aanwezig.

Interesse in deze mooie woning? Vraag uw bezoek aan via 0470 55 64 24 of [email protected]

Neem contact op