Huis te koop

259000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11410240
Immoweb code : 11410240

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
73 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 2 slaapkamers en stadskoer

De woning ligt op een boogscheut van het centrum van Hoboken en de Hobokense polder. Van hieruit zijn winkels, scholen, en speelpleinen vlakbij, net als het station, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen naar de Antwerpse ring en de autosnelwegen E19 en A12.
Ook ontspanning kan je in deze buurt op wandelafstand vinden.
Breng een bezoek aan de maandag- en zaterdag markt, waar je verse voedingswaren kan aankopen of ga lekker aan de wandel in het prachtige natuurreservaat “de Hobokense Polder”. Je kan er lange wandelingen maken en vanuit de kijkhutten heel wat vogels spotten. Genieten voor klein en groot! Via de inkomhal krijg je toegang tot de woon- en eetkamer. Aansluitend vind je de ruime ingerichte keuken, voorzien van alle gemakken. Vanuit de keuken bereik je de veranda met schuifdeur die uitkomt op de stadskoer, waar het heerlijk vertoeven is. Verder is er nog een apart toilet op de begane grond. De trap leidt naar de eerste verdieping, waar je twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer vindt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel
De badkamer is recent gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen.
Verder heeft de woning een kelder.
Er zijn tal van mogelijkheden in de woning, maar een opfrisbeurt is wel nodig.
Belangrijkste troeven: Dubbele beglazing; Moderne badkamer afgewerkt met kwaliteitsmaterialen; Elektriciteit conform; Dak geïsoleerd; Asbestveilig.
EPC Label C; Stedenbouw: Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
Meer info ga naar www.walls.be of bel 03/23

Neem contact op